Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Voor de reservatie

Heel het jaar door op cruise vertrekken met CroisiEurope


Meer informatie over onze bestemmingen


Vertrek op riviercruise en zeecruise met CroisiEurope! Scheep in en ontdek Europa en de rest van de wereld aan boord van onze vloot !

Familie en kinderen aan boord : voordelige aanbiedingen


Het hele jaar door biedt CroisiEurope een korting aan van -20% voor kinderen van 2 tot 10 jaar die samen reizen met een volwassene op een bepaald aantal van onze cruises (neem contact met ons op voor meer informatie). Deze kortingen zijn niet van toepassing op de bestemming "rivieren van de wereld", behalve voor de Wolga cruise.


Tijdens de zomervakantie, worden andere voordelige aanbiedingen voorgesteld aan families in Spanje, in Portugal, in Italië en in Kroatië waar de CroisiFamille cruises gepland worden.

Zwangere vrouwen


Personen met beperkte mobiliteit: aangepaste kajuiten


Vertrek goed verzekerd


Onze kajuiten: comfortabel en helder


« Het verblijfspakket aan boord » : een zeer complete formule


Onze tussenstops en excursies : vrij of vergezeld en begeleid


In Europa en over heel de wereld waar CroisiEurope cruises aanbiedt, meren onze schepen dichtbij de steden en opmerkelijke locaties aan die werden geselecteerd vanwege hun toeristische en culturele interesse. De meeste staan ​​op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Optionele excursies kunnen worden aangekocht door onze passagiers. Maar wie dit wenst, kan vrij vertrekken om deze steden en locaties zelf te ontdekken.

In het kader van de aankoop van een excursiepakket of excursies à la carte, worden bepaalde bezoeken die niet ver van het schip gelegen zijn voorgesteld te voet met onze animator. Andere excursies worden gemaakt door middel van een panoramische tour met de bus.

Wij zorgen voor alle transfers die over het algemeen per bus worden gedaan, maar ook voor de toegangen tot toeristische sites, gidsen, ... om u een "all-in" bezoek te kunnen aanbieden.

U vindt een overzicht van de verschillende excursies die aangeboden worden in de beschrijving van onze verschillende bestemmingen.

Voor onze zeecruises vereisen sommige excursies een transfer in sloepen om de kade te kunnen bereiken.

Opties, offerte, betaling … De drie stappen van de reservatie van uw cruise


Online reservatie: tijdsbesparing


Vervoer en transfers


Formaliteiten