Bent u in United States? Bezoek onze website.
contact
brochure
  14/05/2019

EEN NIEUW ZEESCHIP VOOR CROISIEUROPE!

In het kader van zijn ontwikkeling verwerft CroisiEurope een tweede zeeschip:


LA BELLE DES OCÉANS (de voormalige Silver Discoverer).


Dit prestigieuze schip, dat bekend is in de wereld van de cruises omdat het al vele zeeën van de wereld heeft doorkruist, zal het aanbod van CroisiEurope verrijken.

Het luxe schip op menselijke schaal heeft 7 dekken, is 103 m lang en 15 m breed en zal het mogelijk maken volkomen nieuwe reiswegen te ontdekken in optimale omstandigheden. Het biedt ruimte voor 120 passagiers dankzij de 60 ruime suites, allemaal met buitenuitzicht, waaronder 9 met privébalkons.


1 Ocean suite van 38 m² met privébalkon, zithoek met bank, tweeling- of queensizebedden

8 Riviera suites van 26 m² met privébalkon, zithoek met bank, tweeling- of queensizebedden

4 Panorama suites van 25 m² met 2 grote ramen, zithoek, tweelingbedden of queensizebed

38 Horizon suites van 17 m² met raam, zithoek, tweelingbedden of queensizebed

9 Horizon suites van 17 m² met 2 grote patrijspoorten, zithoek, tweelingbedden of queensizebed


Alle suites beschikken over een badkamer met inloopdouche, een bureau, een haardroger, een inbouwkast met een kluisje, een minibar, een flatscreen-tv en airconditioning.

Aan boord gaat high-end comfort gepaard met verfijnde elegantie voor doordachte ruimtes en diensten op maat. 2 loungebars, een restaurant, een bar-restaurant-grill rond het zwembad, een fitnesscentrum, een schoonheidssalon evenals een wasserijdienst.

De routes en data van de cruises en de verkoop ervan worden binnenkort bekendgemaakt, evenals de dag van de inhuldiging die gepland is voor de komende lente. Het wordt het tweede zeeschip van de rederij naast de MS La Belle de l‘Adriatique.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".