Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure
  08/08/2016

Vanaf 2017 kiest elk zijn eigen cruise dankzij het nieuwe forfait Dynamisch!


CroisiEurope innoveert eens te meer. En ditmaal werden de aangeboden excursies herzien, om beter tegemoet te komen aan de verlangens van de passagiers en het aanbod te verrijken.


De rederij verruimt de horizonten van de aangeboden activiteiten en biedt een nieuw excursieforfait aan: het forfait DYNAMISCH.


De nieuwe formule rijmt met energiek, ludiek of atypisch en stelt originele activiteiten voor die de cruisetoeristen, meer en meer op zoek naar nieuwe sensaties, ontdekkingen en ervaringen, zeker zullen weten te verbazen en charmeren. Op het programma: verrassende wandeltochten, originele bezoeken, proeverijen van streekproducten, helikoptervluchten, stadsbezoeken per fiets en nog tal van andere formules die beslist het ontdekken waard zijn!


Enkele voorbeelden:

Op de Loire en in de Médoc kunt u een helikoptervlucht maken over een uitzonderlijke site; in Nantes kunt u binnentreden in de magische wereld van de ongelooflijke machines “les Machines de l’Ile”, een boeiende kruising van de werelden van Jules Verne en Leonardo da Vinci; in Venetië treedt u in het voetspoor van Casanova in het Dogenpaleis; in Parijs kunt u de hoofdstad ontdekken aan boord van een legendarische 2PK ; in de Médoc trekt u de wijngaard in per fiets en geniet u daarna van een “Wine & Cheese”; in Amsterdam flaneert u per fiets langs de oevers van de kanalen; hier en daar kunt u zelfs voor een wandeltocht per segway opteren…


Tegelijk met deze nieuwe formule, blijft het forfait KLASSIEK, dat een meer traditioneel karakter heeft, voortbestaan; ook dit forfait werd gedeeltelijk herzien en omvat nu een breder aanbod van bezoeken aan monumenten, kerken en historische wijken.


De passagiers zullen naargelang hun humeur of verlangens één van de twee forfaits kunnen kiezen, of zullen de twee zelfs kunnen combineren om een persoonlijk programma “à la carte” samen te stellen.