Bent u in United States? Bezoek onze website.

Onze rivierschepen op de kanalen van Frankrijk

Proef van de rust op het stille water waar een genereuze en ongerepte natuur tot uiting komt. Zich ver van de drukte van de wereld herbronnen en de tijd nemen om te leven, dat is wat onze schepen u bieden.

Al varend op de kanalen van Frankrijk, onderscheiden onze rivierschepen, de modernste in Europa, zich door hun verfijnde comfort en de levenskunst die ze bieden.


Verwend door een bemanning van zes personen, kunnen de passagiers genieten van de zoetheid van het leven die deze reizen kenmerkt in het hart van een gulle en alomtegenwoordige natuur. Fietsen zijn altijd beschikbaar voor degenen die de omgeving graag op een andere manier willen bezoeken.


Zoals op elk ander schip in de CroisiEurope-vloot, is het mogelijk om op het zonnedek te genieten, comfortabel liggend in een ligzetel of in de gezellige lounge waar de bar zich bevindt. De schepen zijn ook uitgerust met jacuzzi's en zijn van begin tot eind bedacht om de passagiers een serene, comfortabele en intieme reis aan te bieden. Ze vervoeren slechts 22 passagiers tegelijk, allen gelogeerd in kajuiten met buitenzicht en uitgerust met een badkamer met douche en toilet, een tv, een radio, een interne telefoon, een kluis en airconditioning.


Klik op elk schip om te ontdekken welk u verkiest evenals de cruises die het aanbiedt.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST