Bent u in United States? Bezoek onze website.

Onze rivierschepen op de kanalen van Frankrijk

Proef van de rust op het stille water waar een genereuze en ongerepte natuur tot uiting komt. Zich ver van de drukte van de wereld herbronnen en de tijd nemen om te leven, dat is wat onze schepen u bieden.

Al varend op de kanalen van Frankrijk, onderscheiden onze rivierschepen, de modernste in Europa, zich door hun verfijnde comfort en de levenskunst die ze bieden.


Verwend door een bemanning van zes personen, kunnen de passagiers genieten van de zoetheid van het leven die deze reizen kenmerkt in het hart van een gulle en alomtegenwoordige natuur. Fietsen zijn altijd beschikbaar voor degenen die de omgeving graag op een andere manier willen bezoeken.


Zoals op elk ander schip in de CroisiEurope-vloot, is het mogelijk om op het zonnedek te genieten, comfortabel liggend in een ligzetel of in de gezellige lounge waar de bar zich bevindt. De schepen zijn ook uitgerust met jacuzzi's en zijn van begin tot eind bedacht om de passagiers een serene, comfortabele en intieme reis aan te bieden. Ze vervoeren slechts 22 passagiers tegelijk, allen gelogeerd in kajuiten met buitenzicht en uitgerust met een badkamer met douche en toilet, een tv, een radio, een interne telefoon, een kluis en airconditioning.


Klik op elk schip om te ontdekken welk u verkiest evenals de cruises die het aanbiedt.

MS Raymonde

Een cruise aan boord van een kanaalschip is een rustgevend intermezzo waar u de tijd neemt om het "zoete Frankrijk" op een andere manier te ontdekken. De MS Raymonde, een ware cocoon van charme, vaart op de Franse kanalen en biedt haar passagiers een originele, opwindende en authentieke ervaring.

De MS Raymonde is een prachtige 5-anker schip, dat 38,50 meter lang en 5,07 meter breed is. Het schip kan 22 passagiers in 11 kajuiten op twee dekken verwelkomen. Elk van hen, met een oppervlakte van 9 m² (inclusief een kajuit voor gehandicapten van 11 m²), hebben alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. Aan boord werd elk detail
verzorgd en de 6 bemanningsleden garanderen een persoonlijke service. De inrichting is goed verzorgd en de sfeer van het interieur, zowel elegant als intiem, is in perfecte harmonie met zijn omgeving. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise, biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar u dankzij de grote ramen volop kunt genieten van het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde dek vindt u ook de de salon / met een dansvloer en centrale bar. Terwijl op het zonnedek, de ideale plek is om te ontspannen en te genieten van het landschap. Het zonnedek beschikt over ligbedden en een grote schaduwrijke zone. Een reis aan boord van de MS Raymonde is de belofte van een onvergetelijke trip op het water.

Ankers
5
Dekken
2
Kajuiten
11
Passagiers
22
Toon meer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST