Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze rivierschepen op de kanalen van Frankrijk en België

Proef van de rust op het stille water waar een genereuze en ongerepte natuur tot uiting komt. Zich ver van de drukte van de wereld herbronnen en de tijd nemen om te leven, dat is wat onze schepen u bieden.

Al varend op de kanalen van Frankrijk en België, onderscheiden onze rivierschepen, de modernste in Europa, zich door hun verfijnde comfort en de levenskunst die ze bieden.


Verwend door een bemanning van zes personen, kunnen de passagiers genieten van de zoetheid van het leven die deze reizen kenmerkt in het hart van een gulle en alomtegenwoordige natuur. Fietsen zijn altijd beschikbaar voor degenen die de omgeving graag op een andere manier willen bezoeken.


Zoals op elk ander schip in de CroisiEurope-vloot, is het mogelijk om op het zonnedek te genieten, comfortabel liggend in een ligzetel of in de gezellige lounge waar de bar zich bevindt. De schepen zijn ook uitgerust met jacuzzi's en zijn van begin tot eind bedacht om de passagiers een serene, comfortabele en intieme reis aan te bieden. Ze vervoeren slechts 22 passagiers tegelijk, allen gelogeerd in kajuiten met buitenzicht en uitgerust met een badkamer met douche en toilet, een tv, een radio, een interne telefoon, een kluis en airconditioning.


Klik op elk schip om te ontdekken welk u verkiest evenals de cruises die het aanbiedt.

MS Anne-Marie

Een cruise aan boord van een binnenschip is een rustgevende pauze waarin u de tijd neemt om het "zoete Frankrijk" op een andere manier te ontdekken. De MS Anne-Marie, een ware cocon van charme, vaart op de Franse kanalen en biedt zijn passagiers een originele, spannende en authentieke ervaring.

De MS Anne-Marie is een prachtig schip met 5 ankers op menselijke schaal, 38,50 meter lang lang en 5,07 meter
breed. Het is geschikt voor 22 passagiers, in 11 kajuiten verdeeld over twee dekken. Stuk voor stuk met een oppervlakte variërend van 8 m2 (inclusief een PRM-kajuit van 11 m2), met alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden. Aan boord wordt alles tot in de puntjes verzorgd en de 6 bemanningsleden staan garant voor een gepersonaliseerde service. De inrichting is netjes en de sfeer, zowel elegant als intiem, is perfect in overeenstemming met zijn omgeving. Ter hoogte van het bovendek zijn het restaurant, dat delicate gerechten in een verfijnde omgeving serveert, de loungebar en een ontspanningsruimte met een jacuzzi. Op het zonnedek, ideale plek om te ontspannen en de landschappen te bewonderen, hebben de passagiers comfortabele ligstoelen. Een tocht aan boord van het schip MS Anne-Marie is de belofte van een onvergetelijke vakantie langs het water.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

11

Passagiers

22

Toon meer

MS Danièle

De binnenvaartcruise is een authentieke en tijdloze ervaring. Een bevoorrecht moment, een rustgevende pauze waar je de tijd neemt om "zoet Frankrijk" op een andere manier te ontdekken.

De MS Danièle is een prachtig schip met 5 ankers, van 38,5 meter lang en 5,07 meter breed. Het biedt plaats aan 22 passagiers, in 11 kajuiten elk met alle voorzieningen en bieden de betere verblijfsvoorwaarden aan. Alles wordt verzorgd tot in de kleinste details en passagiers krijgen een persoonlijke aandacht, de belofte van een onvergetelijke cruise. De zonne- en parelwitte kleuren roepen mariene schatten op en de decoratie gaan harmonieus samen met het zeegroen, goud en brons creëren een sfeer die bijzonder zacht en uitnodigend is. Gelegen op het niveau van het bovendek, is het restaurant, waar tijdens de reis alle maaltijden geserveerd worden, een delicate keuken in een verfijnde setting. Zo vind je op hetzelfde dek ook de loungebar en de jacuzzi, terwijl het zonnedek, voorzien is van comfortabele ligstoelen, de ideale plek om te ontspannen en vreedzaam de landschappen over het water bewonderen.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

11

Passagiers

22

Toon meer

MS Déborah

Een cruise met een kanaalschip is een authentieke en onvergetelijke ervaring. Een bevoorrecht moment, een rustgevend intermezzo waar u tijd kunt nemen om het "zachte Frankrijk" op een andere manier te ontdekken.

MS Déborah is een prachtige 5-anker kanaalschip, van 38,5 meter lang en 5,07 meter breed. Ze biedt plaats aan 22 passagiers in 11 kajuiten, die over alle voorzieningen en de beste verblijfsvoorwaarden beschikken. Aan elk detail werd gedacht en de passagiers krijgen een persoonlijke aandacht, de belofte van een onvergetelijke cruise. De decoratie mengt harmonieus paars, zilver en zwart, wat een unieke sfeer creëert. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle
maaltijden tijdens de reis geserveerd worden, biedt tijdens de reis een verfijnde keuken in een verfijnde omgeving aan. Op hetzelfde dek vindt u ook de de lounge-bar en de jacuzzi, terwijl het zonnedek, uitgerust met comfortabele ligstoelen, de ideale plek is om te ontspannen en van het voorbijglijdende landschap te genieten.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

11

Passagiers

22

Toon meer

MS Jeanine

Een cruise aan boord van een kanaalschip is een rustgevend intermezzo waar u de tijd kunt nemen om het "zoete Frankrijk" op een andere manier te ontdekken. De MS Jeanine, een ware cocoon van charme, vaart op de Franse kanalen en biedt haar passagiers een originele, opwindende en authentieke ervaring aan.

De MS Jeanine is een prachtige 5-anker schip met een lengte van 38,50 m en een breedte van 5,07 m. Het schip biedt plaats aan 22 passagiers, in 11 kajuiten op twee dekken. Elke met een oppervlakte van 8 m² en heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfomstandigheden aan. Aan boord wordt voor alles gezorgd en de 6 bemanningsleden garanderen een persoonlijke service aan boord. De versieringen en de sfeer is zowel elegant als warm. Het intieme restaurant is in perfecte harmonie met
zijn omgeving. Op het bovendek vindt u het restaurant, dat een verfijnde keuken aanbiedt. De salon / bar is een ontspanningsruimte met een jacuzzi. Op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en van het landschap te genieten, kunnen de passagiers van comfortabele ligstoelen genieten. Een cruise aan boord van de MS Jeanine is de belofte van een onvergetelijke trip op het water.

Ankers

5

Dekken

1

Kajuiten

11

Passagiers

22

Toon meer

MS Madeleine

Een cruise aan boord van een kanaalschip is een rustgevend intermezzo waar u de tijd neemt om het "zoete Frankrijk" op een andere manier te ontdekken. De MS Madeleine, een ware cocoon van charme, vaart op de Franse kanalen en biedt haar passagiers een originele, opwindende en authentieke ervaring.

De MS Madeleine is een prachtig schip met 5 ankers, met een lengte van 38,50 meter en 5,07 meter breed. Het schip kan 22 passagiers in 11 kajuiten op twee dekken verwelkomen. Elk van hen, met een oppervlakte van 9 m² (inclusief een kajuit voor gehandicapten van 11 m²), is van alle gemakken voorzien en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. Aan boord, wordt elk detail verzorgd en de 6 bemanningsleden staan garant voor een persoonlijke service. De inrichting en sfeer zijn goed doordacht. De MS Madeleine, zowel elegant als intiem, is in perfecte harmonie met met zijn omgeving. Op het bovendek
vindt u het restaurant, dat een verfijnde keuken aanbiedt in een geraffineerd kader. De salon / bar is een ontspanningsruimte met een jacuzzi. Op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en van het landschap te genieten, kunnen de passagiers genieten van comfortabele ligstoelen. Een reis aan boord van de MS Madeleine is de belofte van een onvergetelijke trip op
het water.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

11

Passagiers

22

Toon meer

MS Raymonde

Een cruise aan boord van een kanaalschip is een rustgevend intermezzo waar u de tijd neemt om het "zoete Frankrijk" op een andere manier te ontdekken. De MS Raymonde, een ware cocoon van charme, vaart op de Franse kanalen en biedt haar passagiers een originele, opwindende en authentieke ervaring.

De MS Raymonde is een prachtige 5-anker schip, dat 38,50 meter lang en 5,07 meter breed is. Het schip kan 22 passagiers in 11 kajuiten op twee dekken verwelkomen. Elk van hen, met een oppervlakte van 9 m² (inclusief een kajuit voor gehandicapten van 11 m²), hebben alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. Aan boord werd elk detail
verzorgd en de 6 bemanningsleden garanderen een persoonlijke service. De inrichting is goed verzorgd en de sfeer van het interieur, zowel elegant als intiem, is in perfecte harmonie met zijn omgeving. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise, biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar u dankzij de grote ramen volop kunt genieten van het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde dek vindt u ook de de salon / met een dansvloer en centrale bar. Terwijl op het zonnedek, de ideale plek is om te ontspannen en te genieten van het landschap. Het zonnedek beschikt over ligbedden en een grote schaduwrijke zone. Een reis aan boord van de MS Raymonde is de belofte van een onvergetelijke trip op het water.

Ankers

5

Dekken

2

Kajuiten

11

Passagiers

22

Toon meer