Bent u in United States? Bezoek onze website.

Onze schepen op de Mekong

RV Indochine I en II varen van augustus tot april van Siem Reap naar Ho Chi Minh City (Saigon) in Vietnam op een uitzonderlijke vaarroute van 11 tot 19 dagen. Cruises in Vietnam en Cambodja nemen u mee om de eeuwenoude tradities van Azië te ontdekken. De monumentale pracht van het oude Khmer koninkrijk door het bezoek van Angkor Wat, boottochten langs de drijvende markten en de typische dorpen van de regio, de natuurlijke sereniteit van de Halongbaai, de heilige tempels en de Khmer traditionele dansen ... zijn verrijkende en onvergetelijke ontdekkingen.


RV Indochine I en II, respectievelijk categorie 4 en 5 ankers, bieden een eigentijdse, koloniaal geïnspireerde inrichting met een mix van warmere stijlen, die de passagiers een verfijnde en ontspannen omgeving bieden voor een onvergetelijke reis. ...

Wat betreft de RV Indochine II, werd het van A tot Z ontworpen door onze uitstekende teams en is de eerste constructie die voor 100% CroisiEurope toebehoort op de wateren van de Mekong. Dit gloednieuwe schip vervoegde in 2017 de groeiende vloot van onze "verre schepen" en vaart nu tussen Cambodja en Vietnam. Net als zijn grote broer RV Indochine I combineert zijn elegante stijl perfect koloniale en hedendaagse invloeden. Volledig bekleed met edele materialen, zal het u in de voorhoede van de technologie verwelkomen.


Alle kajuiten bevinden zich aan de buitenkant, twee lage bedden kunnen bij elkaar geschoven worden, badkamer met wastafel, douche en privétoilet, airconditioning, kluis, haardroger.

Elk van zijn twee schepen biedt ook exclusieve diensten aan, zoals entertainment aan boord of uitzendingen van films en documentaires die handelen over zowel Indochina als Azië. De RV Indochine II biedt ook een wasservice, massages en een echt zwembad om in af te koelen.


Klik op elk schip om het schip te vinden dat best bij u past en de cruises die het te bieden heeft.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST