Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze schepen op de Mekong

RV Indochine I en II varen van augustus tot april van Siem Reap naar Ho Chi Minh City (Saigon) in Vietnam op een uitzonderlijke vaarroute van 11 tot 19 dagen. Cruises in Vietnam en Cambodja nemen u mee om de eeuwenoude tradities van Azië te ontdekken. De monumentale pracht van het oude Khmer koninkrijk door het bezoek van Angkor Wat, boottochten langs de drijvende markten en de typische dorpen van de regio, de natuurlijke sereniteit van de Halongbaai, de heilige tempels en de Khmer traditionele dansen ... zijn verrijkende en onvergetelijke ontdekkingen.


RV Indochine I en II, respectievelijk categorie 4 en 5 ankers, bieden een eigentijdse, koloniaal geïnspireerde inrichting met een mix van warmere stijlen, die de passagiers een verfijnde en ontspannen omgeving bieden voor een onvergetelijke reis. ...

Wat betreft de RV Indochine II, werd het van A tot Z ontworpen door onze uitstekende teams en is de eerste constructie die voor 100% CroisiEurope toebehoort op de wateren van de Mekong. Dit gloednieuwe schip vervoegde in 2017 de groeiende vloot van onze "verre schepen" en vaart nu tussen Cambodja en Vietnam. Net als zijn grote broer RV Indochine I combineert zijn elegante stijl perfect koloniale en hedendaagse invloeden. Volledig bekleed met edele materialen, zal het u in de voorhoede van de technologie verwelkomen.


Alle kajuiten bevinden zich aan de buitenkant, twee lage bedden kunnen bij elkaar geschoven worden, badkamer met wastafel, douche en privétoilet, airconditioning, kluis, haardroger.

Elk van zijn twee schepen biedt ook exclusieve diensten aan, zoals entertainment aan boord of uitzendingen van films en documentaires die handelen over zowel Indochina als Azië. De RV Indochine II biedt ook een wasservice, massages en een echt zwembad om in af te koelen.


Klik op elk schip om het schip te vinden dat best bij u past en de cruises die het te bieden heeft.

RV INDOCHINE

De RV Indochine vaart op de Mekong rivier, langs een legendarische rivier en betoverende tussenstops, tussen beschermde sites, eeuwenoude tradities en de culinaire geneugten van Vietnam en Cambodja. Het is de belofte van een authentiek en exotisch avontuur, vol kleuren, geuren en smaken.

De RV Indochine is een 4-anker schip, dat 51 meter lang en 11 meter breed is. Het schip kan 48 passagiers in 24 kajuiten op twee dekken verwelkomen. Elk van hen heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden aan. Koloniale stijl, geheel bekleed met exotisch hout met vegetale elementen, RV Indochine combineert charme en comfort. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise, biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar u dankzij de grote ramen volop kunt genieten van het panoramisch uitzicht. Op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en van het landschap te genieten, bevindt zich ook de salon / bar.

Ankers

4

Dekken

3

Kajuiten

24

Passagiers

48

Toon meer

RV Lan Diep

De RV Lan Diep, een vertrouwelijke boot met 22 kajuiten, steekt elegant de Mekong over. Met zijn lijn is het schip geïnspireerd op oude traditionele boten en past perfect in het groene en authentieke decor grenzend aan de rivier. De romp bedekt met exotisch oud hout geeft het een verfijnde uitstraling.
De boot op menselijke schaal, de RV Lan Diep geeft een gevoel van intimiteit en welzijn, geaccentueerd door zijn houtachtige decoratie en zijn hoogwaardige comfortuitrusting. Aan boord, profiteert u van alle gemakken en ruimtes die comfort en rust bieden om van uw cruise een onvergetelijk moment te maken.

Ankers

4

Dekken

3

Kajuiten

22

Passagiers

Toon meer

RV Toum Tiou II

De RV Toum Tiou II biedt een vertrouwelijke omgeving en navigatie zo dicht mogelijk bij landschappen grenzend aan de rivier, waardoor passagiers heerlijk kunnen genieten naarmate de cruise vordert tussen Cambodja en Vietnam.
Een boot op menselijke schaal, de RV Toum Tiou II combineert perfect intimiteit en charme. Bekleed in exotisch hout geeft de 14 kajuiten een oude stijl met een unieke sfeer.

Ankers

4

Dekken

3

Kajuiten

14

Passagiers

28

Toon meer

RV Indochine II

De RV Indochine II vaart op de Mekong rivier, langs een legendarische rivier en betoverende tussenstops, tussen beschermde sites, eeuwenoude tradities en de culinaire geneugten van Vietnam en Cambodja. Het is de belofte van een authentiek en exotisch avontuur, vol kleuren, geuren en smaken.

De RV Indochine II is een 5-anker schip, gebouwd in 2017, dat 65 meter lang en 13 meter breed is. Het schip biedt plaats aan 62 passagiers in 31 ruime kajuiten, die elk comfortabel en goed verlicht zijn, gerangschikt op twee dekken. Elk van hen heeft alle voorzieningen, evenals een eigen balkon en biedt de beste verblijfsvoorwaarden. Geheel gekleed met edele materialen, de stijl combineert op wonderbaarlijke wijze koloniale en hedendaagse invloeden, charme en comfort. Gelegen op het bovendek, het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de cruise, biedt een verfijnde keuken in een geraffineerde omgeving aan, waar u dankzij de grote ramen volop kunt genieten van het panoramisch uitzicht. Op hetzelfde niveau bevindt zich de receptie en de massageruimte, terwijl op het zonnedek, de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het landschap, bevindt zich het zwembad en de grote salon / bar, waar het gele kleurenschema aan de zon doet denken.

Ankers

5

Dekken

3

Kajuiten

31

Passagiers

62

Toon meer