2022

Daguitstap Granada

EXC_GRENA4
# Excursie

Daguitstap Granada

Galerie Photos

Description

U rijdt van Málaga naar Granada, de parel van Andalusië. Granada, dat zich op een uitzonderlijke locatie bevindt met de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada als achtergrond, was de hoofdstad van het laatste moslimkoninkrijk op het Iberisch schiereiland. Hier ontdekt u belangrijk Spaans-Arabisch architecturale patrimonium. U bezoekt het Alhambra, dat ‘de rode’ betekent, vanwege de kleur van de muren bij zonsondergang. Het is een van de belangrijkste monumenten van de islamitische architectuur en de meest majestueuze middeleeuwse akropolis van het Middellandse Zeegebied. Vervolgens wandelt u door de prachtige tuinen van de Generalife, het bloemrijke paradijs van de Nasrid-sultans.
Lunch in een restaurant, daarna vrije tijd.

OPMERKINGEN

  • De volgorde van de bezoeken kan worden aangepast.
  • De uurroosters zijn louter indicatief.

Cruises

Deze excursie is beschikbaar bij meerdere cruises

Meer weten

Van Málaga naar Barcelona In de sporen van de grote Spaanse schilders Gaudí, Dalí en Picasso (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 23/04/2022
MGB_PP

MALAGA - CARTAGENA - TARRAGONE - PALAMOS - ROSES - BARCELONA

Spanje, bakermat van tal van grote artiesten die tot het kruim van de internationale schilderkunst behoren. Gaudí, Dalí en Picasso; telkens voorbeelden van genieën die een ergoed van onschatbare waarde hebben achtergelaten.

Van het prachtige en zonovergoten Andalusische Málaga tot Barcelona, de uitbundige Catalaanse hoofdstad : ontdek de historische en culturele pracht van Spanje.

8 Dagen Vanaf 2069 per persoon
START IN 2022
Vertrek 23/04/2022
Aankomst 30/04/2022
Vanaf 2069 per persoon
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

Meer weten

De pracht van de Moorse kunst Van de keizerlijke steden van Marokko tot de Andalusische vlaktes (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 16/04/2022
AFM_PP

ARRECIFE - AGADIR - CASABLANCA - TANGER - MALAGA

De Straat van Gibraltar scheidt het Marokkaanse en Spaanse grondgebied. Deze landen, die tegenover elkaar liggen aan de zeestraat van de Middellandse Zee delen een rijke geschiedenis. In dit programma staat de Spaans/Moorse kunst centraal, waarin de nasleep van de Conquista en Reconquista zichtbaar is. Tijdens deze cruise kan u zich laten betoveren door het flamboyante lichtspel van Andalusië en de levendige sfeer van de Marokkaanse soeks.

8 Dagen Vanaf 2235 per persoon
START IN 2022
Vertrek 16/04/2022
Aankomst 23/04/2022
Vanaf 2235 per persoon
Schip : MV La Belle des Océans Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST