Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Frankrijk is misschien wel het mooiste land ter wereld, dat naast adembenemende en zeer gevarieerde landschappen, een mozaïek van hectische culturen en eeuwigdurende tradities bezit. Elk van de vele regio's van Frankrijk lijkt zijn eigen cultuur te hebben, zijn eigen gewoonten, zo niet zelfs een uniek dialect. Het is niet verwonderlijk dat eeuwen van grandioze geschiedenis, van vallen en opstaan, het land nu maken tot één van de landen ter wereld met het grootste aantal sites die ingeschreven zijn op de lijst van UNESCO werelderfgoed.

En Frankrijk, het land van oorsprong van CroisiEurope, bezoeken we van A tot Z door de loop van zijn mooiste rivieren, dragers van leven en erfgoed, te volgen. Dus, wanneer u de Seine volgt, zal u Parijs zien, de beroemde Lichtstad, voordat u de weelderige Côte Fleurie in Normandië zal ontdekken. Onderweg wordt u aangeboden om een reis tussen poëzie en natuurlijke schoonheid te beleven. Talrijke bezoeken zullen u toelaten de steden en doorkruiste regio's in detail te verkennen. Volg uw gids in de kronkelende straatjes van Rouen, ontdek de monumenten en het geheim van Parijs of breng een onvergetelijk verblijf door in Honfleur.

Indien u ervoor kiest om de Rhône te verkennen, is het een reis naar de deuren van de Provence die zich opdringt. Onze excursies zullen u van de oude stad Lyon naar de wilde en ongerepte Camargue brengen, via Avignon, de legendarische stad van de pausen, en Arles, omzoomd door kunst en geschiedenis.

Langs de Loire, een koninklijke rivier met een uitzonderlijk erfgoed, zal u de weelderige kastelen van de Loire zien die grenzen aan de rivier. We zullen u deze gebouwen met hun ongelooflijke architectuur laten bezoeken om alle details van hun ontwerp te kunnen ontdekken. Een cruise in de vallei van de Loire is daarom een ​​niet te missen afspraak voor alle liefhebbers van cultuur en erfgoed.

Ten slotte zal de Gironde u naar het hart van zijn oneindige wijngaarden brengen, allen houders van de geheimen van de Bordeaux wijn. Volg de wijnroute, vlieg met een helikopter over de regio en wandel langs 's werelds grootste appellations. Uw bezoek aan Bordeaux en de regio zal u vervolgens naar Saint-Emilion brengen, dat onze gidsen u met veel plezier zullen laten ontdekken.