Bent u in United States? Bezoek onze website.

Excursies op de Kanalen van Frankrijk

Onze cruises op de kanalen van Frankrijk, aan boord van onze schepen (de modernste in Europa!) hebben iets unieks, iets ongeëvenaards. Het is een ‘ontsnapping’, een hymne aan de rust en een ode aan de sereniteit, een moment ver weg van alles, in het allergrootste comfort. U zal dwalen door het authentieke platteland op ontdekking naar pittoreske dorpjes met levendige tradities. Ver weg van de drukte van de grote steden, is dit een rustige reis naar de even vredige streken die wij u aanbieden om te beleven, waar u de inwoners, hun kunst en hun gebruiken zal ontmoeten. U zal er ook stoppen bij de grootste Franse terroirs, waar u met veel plezier de schoonheid en de smaken zal ontdekken.


Zo kan u vanuit Parijs het Marne-kanaal volgen en de oorsprong van de champagne ontdekken, van de know-how tot de passie die ermee gepaard gaat. U zal ook Bourgondië kunnen ontdekken en op het heilig water van de Saône varen. Wees op tijd en proef als eerste de Beaujolais Nouveau. Verder naar het zuiden, volgt u het kanaal van de Provence en ontdekt u Arles, de stad van kunst en geschiedenis, vooraleer op avontuur te gaan door de Camargue.


De mogelijkheden zijn talrijk, maar tijdens elk van onze riviercruises, zullen vele excursies u in detail de doorkruiste regio's laten ontdekken, van hun geschiedenis tot de smaken van hun terroir.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST