Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Onze zee en kust cruises geven u een afspraak met de natuur en de geschiedenis. Zeldzaam zullen de reizen zijn geweest die een dergelijke diversiteit aan bestemmingen en ontdekkingen kunnen aanbieden. U zal de Middellandse Zee en de Adriatische Zee afvaren op ontdekking van de landen van het Middellandse Zeebekken en teruggaan in de tijd naar de oudste beschavingen van het continent.

Gedurende de vele diverse en gevarieerde excursies, zal u landen ontdekken met oogverblindend patrimonium en eeuwenoud erfgoed. U zal zo Kroatië bezoeken, waarschijnlijk één van de mooiste landen van Europa, en de museumstad van Dubrovnik of het natuurpark van Krka met zijn prachtige watervallen verbonden door bruggen en loopbrugjes zien.

In Griekenland volgt u de reis van Ulysses naar Corfu, terwijl u in Albanië de stad Berat bezoekt, een Ottomaans geïnspireerd werelderfgoed van UNESCO, vooraleer u naar de antieke stad Apollonia gaat.

Ga tijdens een cruise vanuit Cyprus op avontuur naar een plaats die zoveel inkt als bloed heeft doen vloeien sinds duizenden jaren: het Heilige Land in Israël. U zal door het overweldigende Jeruzalem geleid worden om de hoogtepunten van het erfgoed te ontdekken.

Tijdens een cruise naar Malta en Sicilië, bezoekt u Valletta op de rotsachtige hoogten vooraleer rond te dwalen in de nog intact gebleven kleine vissershavens, waar een unieke mediterrane sfeer heerst.

Om u een ​​meeslepende en comfortabele reis te garanderen, is de MS Belle de l’Adriatique, die u meeneemt op deze kustcruises, ontworpen zoals geen enkel ander schip in de vloot van CroisiEurope. Het is zowel groter als ruimer en ontworpen om de minder kalme wateren van de zeeën te trotseren, met behoud van de menselijke en meer intieme maat, waardoor het in staat is om kleine afgelegen havens te bereiken waar geen enkel ander schip kan komen.