Ben je in United States?
Bezoek onze website www.croisieuroperivercruises.com.
contact
brochure

Het leven en de diensten aan boord

Talen aan boord


Activiteiten, animaties, gala-avond


Het comfort van de kajuiten


Gezondheid: in geval van problemen


De catering aan boord


Een eerbetoon aan de Franse gastronomie

Bij CroisiEurope begint de dag met een continentaal ontbijtbuffet, rijk en gevarieerd: gebakjes, ontbijtgranen, koffie, thee, fruitsap, een brede selectie aan brood, jam en fruitgelei evenals vleeswaren, eieren, vers fruit en yoghurt.

Lunch en diner worden op vaste tijden in één dienst geserveerd. Ze zijn samengesteld uit een volledig menu (voorgerecht - hoofdgerecht - dessert) samengesteld door onze chef-koks. Ze brengen een eerbetoon aan de Franse gastronomie en zijn in staat om de smaakpapillen van de internationale klanten tevreden te stellen. De verrassing is er altijd aanwezig met accenten en lokale smaken die bevorderlijk zijn voor de onderdompeling in het bezochte land van de route.

Dezelfde dag nog ter plaatse geproduceerd, met voornamelijk verse producten, worden ze vergezeld door een selectie wijnen die uitgekozen zijn vanwege hun kwaliteit en hun overeenkomst met de gerechten. Ze zijn inbegrepen in de prijs van de cruise (behalve de specifieke wijnkaart).


Tussenstops en excursies


Wi-Fi aan boord


Blijf verbonden

Dresscode


Fooien


Veiligheid aan boord


Niet roken en geen huisdieren

De specificiteiten van onze vloot


CroisiEurope heeft een vloot van 50 schepen die door Europa, Azië en Zuidelijk Afrika varen. Onder deze schepen is er een zeeschip met een capaciteit van 200 passagiers en zes rivierschepen met een capaciteit van 22 passagiers, varend op de kanalen van Frankrijk.

Alle rivierschepen in Europa vertonen dezelfde lijn en dezelfde stijl maar worden toch onderscheiden door enkele verschillen.