Bent u in United States? Bezoek onze website.

Excursies in Midden-Europa

Op weg naar het centrum van Europa via de prachtige Blauwe Donau komt u voorbij vele landen met ontelbare culturen en tradities die vol authenticiteit zitten. In dit bruisend erfgoed vermengd met een ongerepte en weinig bezochte natuur, zal u enkele tussenstops maken in de meest opmerkelijke locaties van het oude continent. Van Oostenrijk tot de Zwarte Zee zal u een lange reis maken van honderden kilometers, telkens weer met atypische ontmoetingen en constante verwondering.

Onze cruises op de Donau bieden u de mogelijkheid om de mooiste hoofdsteden van Europa te ontdekken, zoals Wenen, de koninklijke stad en de parel van muziekliefhebbers, of Boedapest, de weelderige Hongaarse hoofdstad die u zowel overdag als ‘s nachts zal kunnen bewonderen. U zal de Donau volgen en zien hoe deze legendarische rivier het leven van zoveel beschavingen vanaf hun oorsprong ritmeert. Zodoende zullen monumenten, kloosters en sites geklasseerd in de Werelderfgoedlijst van UNESCO deel uitmaken van uw cruise, die u zal bezoeken samen met onze gidsen tijdens talloze en atypische excursies. Bezoek Boekarest, de Roemeense hoofdstad, en breng een hele dag door met het volgen van de stappen van de verschrikkelijke Dracula; of bezoek Belgrado, de witte citadel van Servië, te voet of met de fiets.

Deze reis in Midden-Europa werd opgevat als een echte duik in het hart van de culturen van een hele regio van dit continent. In Oostenrijk, Hongarije, Servië en Roemenië bezoeken we middeleeuwse steden, kloosters en levendige hoofdsteden. Zonder de weelderige natuurlijke wonderen te vergeten die onze weg zullen opfleuren, zoals de fantastische en majestueuze IJzeren Poort, een unieke plek in de wereld waar de rivier wordt omgeven door enorme en duizelingwekkende rotswanden.

Tijdens sommige cruises zal u ook de Donau verlaten en zal u zich wagen op andere rivieren, zoals de Tisza of de Sava, en een aantal streken bezoeken die nog zeer goed bewaard zijn gebleven. Ver van alles weg zal u dorpen zien die tijdloos lijken, waar generaties lang niets is veranderd en waar tradities intact blijven.

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".

AANGEPAST