Bent u in United States? Bezoek onze website.

Fietscruises: heeft u zich reeds ooit voorgesteld om te vertrekken op cruise en ondertussen te fietsen?

In het tijdperk van snelheid en technologie is Slow Travel een steeds meer en meer trendy manier van reizen die erin bestaat uw tijd te nemen, te genieten van het leven en nieuwe steden langzamer te ontdekken. Het is een terugkeer naar de bron, een vrijwillige eenvoud die toelaat om de omgeving in u op te nemen en om zich te verwonderen over alles. Het fietstoerisme - dat wil zeggen je fiets nemen om op vakantie te gaan - past perfect in deze nieuwe trend. CroisiEurope lanceert deze manier van reizen aan boord van zijn schepen door fietscruises aan te bieden op 5 verschillende routes. U krijgt de gelegenheid om te drijven op de wateren van de Donau, de Loire, de Rhône, de Gironde of de Rijn en er prachtige landschappen te ontdekken op het ritme van de tweewielers.

Meer weten

Van Bourgondië tot de Provence De Rhône en de Saône per fiets (formule haven/haven)

LSR_BIKPP

LYON - MÂCON - VIENNE - ARLES - AVIGNON - VIVIERS - TOURNON - LYON

Met CroisiCyclo zal u de steden die rijk zijn aan geschiedenis en erfgoed totaal anders kunnen ontdekken per fiets, maar ook de natuurparken, echte oases van natuurlijke schoonheid die u een totale verandering van omgeving kunnen garanderen. Bezoek Lyon, geklasseerd als werelderfgoed van UNESCO, of Les Baux-de-Provence, dat beschouwd wordt als één van de mooiste dorpen in Frankrijk, of de natuurparken van de Alpilles, Lubéron en Pilat. Volg routes met afwisselend zachte reliëfs, bossen, weiden en boomgaarden, zoals de Gorges du Doux.

8 Dagen Uitverkocht
Volzet
Meer weten

De Loire per fiets (formule haven/haven)

NHN_BIKPP

NANTES - ST NAZAIRE - ANCENIS - BOUCHEMAINE - ANCENIS - NANTES

Scheep in voor een verrassende cruise op de Loire: een mix van navigatie en fietstochten, geschiedenis en idyllische landschappen. Ontdek deze sublieme regio en verken de meest symbolische plekken met de fiets. U zal langs de Loire kunnen fietsen, de legendarische rivier met kastelen, abdijen en prachtige natuurlijke landschappen die tevens een bron is van inspiratie voor vele kunstenaars.

8 Dagen Uitverkocht
Volzet
Meer weten

De Gironde per fiets (formule haven/haven)

Volgende vertrekken: 13/10/2019
BOA_BIKPP

BORDEAUX - PAUILLAC(1) - BLAYE - LIBOURNE(1) - CADILLAC - BORDEAUX

Zowel authenticiteit als wijnbouw wachten u op tijdens deze reis naar het hart van de Gironde. Ontdek parchtige plaatsen per fiets van Blaye naar Arcachon via Bordeaux, Saint-Emilion en Cadillac. U zal beroemde wijngaarden kunnen doorkruisen en vele wijnen proeven*, maar ook genieten van landschappen die uniek zijn in Europa zoals de duinen van Pilat, of een bezoek brengen aan de majestueuze abdij van La Sauve-Majeure.

8 Dagen
START IN 2019
Vertrek 13/10/2019
Aankomst 20/10/2019
Schip : MS Cyrano de Bergerac Ankers : 5

* Tarief op basis van 2persoonskamer

CroisiEurope CroisiEurope maakt gebruik van cookies om u te laten profiteren van diensten en aanbiedingen die op uw behoeften zijn afgestemd. Om uw bezoek aan deze site voort te zetten, accepteert u het gebruik van cookies. Klik voor meer informatie op "Meer informatie".